Wonen in de Irisstraat

Aan de Irisstraat in Losser komen binnenkort fonkelnieuwe gezinswoningen die uitblinken in ruimte, afwerking en wooncomfort. De woningen liggen op een zeer riant perceel en zullen het straatbeeld complementeren met hun kenmerkende architectuur. Binnenkort zal op deze plek meer informatie over de woningen verschijnen. Voor nu is het mogelijk om je aan te melden als geïnteresseerde om zo als eerste op de hoogte te blijven van de laatste updates!

Procedure

Iedereen die een inschrijfformulier mee heeft gekregen tijdens de start verkoop, al heeft ingevuld, of nog in wil gaan vullen, heeft tot woensdag 25 juli 17:00 uur de tijd om deze in te leveren via info@straatmanmakelaardij.nl, of op het kantoor van Straatman aan de Teylersstraat 3 in Losser. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden geaccepteerd.
Ga naar 'De woningen' in het menu om het inschrijfformulier en alle verkoopdocumentatie te bekijken. Je vindt ze als downloads bij de bouwnummers.

Prachtig & Volledig vernieuwd

De Bloemenbuurt

De Irisstraat ligt in de Bloemenbuurt – een woonwijk die momenteel een volledige vernieuwing ondergaat. Hier is het straks heerlijk wonen. Het dorpshart ligt om de hoek, waardoor je op jouw gemakje naar de Hema, Jumbo en de markt wandelt. Daarbij liggen basisscholen, kinderopvang alsook sportclubs op loop– en fietsafstand. Ideaal!

Ruime, comfortabele & gloednieuwe

Gezinswoningen

Woon je in de Irisstraat, dan woon je ruim en comfortabel. Het fonkelnieuwe karakter geeft je immers tal van woonvoordelen. Zo geniet je volop van de onderhoudsvrije jaren en kun je het interieur volledig naar jouw smaak inrichten. Van een eikenhouten visgraatvloer tot een moderne gietvloer – laat jouw grootste woondromen hier uitkomen!

Vogelvlucht

En hier ligt de Irisstraat, om de hoek van het hart van Losser!

Geïnteresseerd in wonen op deze locatie?

Schrijf je dan nu in!