Woningtypes

Welk woningtype voldoet aan jouw woonwensen?

Vrijstaande woning

Ervaar een natuurrijk leven aan de rand van Losser in deze royale vrijstaande woning. Parkeer je auto op eigen oprit en stap via een fraaie entree binnen in de riante living. Hier vind je een stijlvolle woonkeuken, een riante zitkamer mét erker – de perfecte plek voor een goed boek. Dankzij het vrijstaande karakter profiteer je van lichtinval van alle kanten. Op de verdieping vind je drie grote slaapkamers, een royale badkamer en – neem je nogmaals de trap naar boven – een indelingsvrije zolder. Andere hoogtepunten van deze vrijstaande woning zijn de fraaie architectuur, de ruime voor- en achtertuin en de aangebouwde garage – wat een droomhuis!

Twee-onder-één-kap woning

Ruimte is het codewoord in deze statige twee-onder-één-kapwoning. Zo geniet je hier van vele vierkante meters aan leefruimte en zorgen de vele raampartijen voor een nog grootser gevoel. Lekker uitgebreid koken aan jouw fonkelnieuwe kookeiland met uitzicht op de groene achtertuin, om daarna te kunnen loungen in de zonnige erker aan de voorzijde van de woning. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een fijne badkamer en een indelingsvrije zolder. Verder staat de woning op een ruim perceel en beschikt deze over een ruime voor– en achtertuin, een eigen oprit en een aangebouwde garage. Wat een luxe!

Hoekwoning

Op een ruime kavel is deze uiterst comfortabele hoekwoning de perfecte plek om je terug te trekken. Hier geniet je samen met het hele gezin van een ruime living met een zonnige hoekkeuken aan de voorzijde en klassieke terrasdeuren aan de achterzijde, deze geven toegang tot de fijne achtertuin. Op de verdieping ervaar je volop ruimte – van drie ruime slaapkamers en een smaakvolle badkamer tot een grote, indelingsvrije zolder. Dankzij verrassende keuzes in het exterieur is de rijwoning allesbehalve standaard en met oog voor detail ontworpen.

Tussenwoning met erker

Geniet met het hele gezin van een ruime tussenwoning op deze fijne plek. De erker aan de voorzijde geeft de moderne woning karakter en een klassieke twist. Bovendien zorgt deze erker, samen met de openslaande terrasdeuren aan de achterzijde, voor een bijzonder fraaie lichtinval. Op de verdieping is volop plek voor iedereen – van drie ruime slaapkamers en een smaakvolle badkamer tot een verrassend ruime zolderetage die je naar wens kunt indelen. Dankzij diverse keuzes in het exterieur oogt de woning bovendien allesbehalve standaard – maar juist modern, luxe en uniek.